TOP013 Tilburg Tour is VOL u kunt niet meer aanmelden

TOP013 Tilburg Tour is VOL u kunt niet meer aanmelden

START
13-12-2019 12:00

End
13-12-2019 18:30
“Terugkeer van een jaarlijkse traditie onze “TOP013 Tilburg Tour. Namens het bestuur van TOP013 nodigen wij u hiervoor uit. Op deze tour nemen wij u mee naar drie bedrijven waar wij een “kijkje achter de schermen” gaan krijgen.  Er gaan deuren open die normaal gesloten blijven voor publiek.

Wij gaan op deze dag langs bij Pondres, Melis Gieterijen en ons laatste bezoek zal bij Schrobbelèr zijn. Wij krijgen daar een rondleiding door de destilleerderij en sluiten af met een borrel en een hapje.

Pondres

Iedere klant heeft zijn eigen behoeften, wensen en voorkeuren. Door je communicatie hierop af te stemmen, kun je de klant zo persoonlijk mogelijk benaderen. Hoe relevanter jouw boodschap, hoe beter zijn klantbeleving immers is. Maar hoe zorg je ervoor dat je weet wie je klant precies is, wat er op dit moment bij hem speelt en hoe je hem het beste kunt bereiken?

Pondres is creatief partner voor unieke, effectieve klantcommunicatie en distributie. Zij bieden klanten en eindklanten de beste customer experience door klantgerichte communicatie, via het beste kanaal en op het juiste tijdstip. Allemaal volledig afgestemd op het real-time profiel van de individuele ontvanger. Ook zorgen zij voor pakkend, persoonlijk fulfilment van goederen en (digitale) documenten.

Melis Gieterijen

Melis Gieterijen staat bekend als een onderneming die kwaliteit levert. Goed en traditioneel gemaakt gietwerk, dat aan alle eisen en normen voldoet die in de industrie worden gesteld. Sinds de oprichting in 1954 staat de klant centraal bij Melis Gieterijen. Vakmanschap stroomt bij Melis Gieterijen door het hart! In 2019 wordt het bedrijf overgedragen aan Koen. Hij zal ons vertellen over zijn toekomstplannen en over zijn nieuwe activiteit “Castlab”.

Schrobbelèr

Beleef de sfeervolle, Bourgondische rondleiding bij Schrobbelèr in de distilleerderij. U wordt in de rondleiding meegenomen in de wereld van onze kruidenlikeur. Tijdens de ontdekkings-tocht maakt u kennis met het verhaal achter Schrobbelèr. Proef, ruik en luister je weg door de historie, het geheim van het familierecept, het bottelen van de kruiken en de warme sfeer van Schrobbelèr.

U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats voor het IJssportcentrum aan de Stappegoorweg 3 Tilburg.

 Het programma ziet er als volgt uit:

12.15 uur        Vertrek van de bus voor IJssportcentrum Trappers

12.30 uur        Ontvangst en rondleiding bij Pondres

13.00 uur        Lunch bij Pondres

14.00 uur        Vertrek per bus

14.30 uur        Aankomst bij Melis Gieterijen

15.30 uur        Vertrek per bus

16.00 uur        Aankomst bij Schrobbelèr

17.00 uur        Borrel met een hapje

18.00 uur        Vertrek per bus

18.30 uur        Aankomst bij de parkeerplaats en tevens einde programma

Inschrijven
U kunt zich voor deze TOP013 Tilburg Tour kosteloos aanmelden door een e-mail te sturen naar info@top013.nl of u kunt het formulier invullen. Wacht niet te lang want “vol is vol”!

Wij hopen u op 13 december te mogen verwelkomen bij deze unieke tour.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur TOP013

Cécile van Berkel, Eric van de Sande,  Igor Burger, Frank van Kempen, Dirk Verbraak en Arjen Pinkster

Mocht je na aanmelding onverhoopt verhinderd zijn, dan hanteren we onderstaande annuleringsvoorwaarden:
Voor 30 november kosteloos
Tot 7 december 50% van onze gemaakte kosten
Vanaf 13 december 100% van onze gemaakte kosten of vervanger sturen.

 

Aanmelden Haringparty 2020

  • Je meldt jezelf aan voor: TOP013 Tilburg Tour is VOL u kunt niet meer aanmelden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.