013 dienstverleners van start

 In Algemeen

Als 013Dienstverleners presenteren wij ons op 24 juni van 17.00 uur tot 19.30 tijdens de Haringparty, die wij samen met BZW Midden-Brabant organiseren op de waterrijke, bijzondere, toepasselijke en sfeervolle locatie van Vidar te Tilburg. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met 013Dienstverleners en een interessante mix van vertegenwoordigers vanuit Onderwijs, Overheid en Dienstverlening. Binnenkort ontvangt u via de BZW Midden-Brabant de officiële uitnodiging voor deze bijeenkomst, op basis waarvan u zich kunt aanmelden.

De activiteit vind plaats  op 24 juni 2015. Mocht u interesse hebben in lidmaatschap van 013Dienstverleners dan vernemen wij dat graag. Voor € 175,00 (excl. BTW) op jaarbasis bieden wij u een netwerk van dienstverleners die er toe doen, interessante activiteiten en inzichten met directe meerwaarde.

Voor dienstverleners die zich op basis van deze mail tussen nu en het moment van de haringparty als lid aanmelden bedraagt de contributie voor de rest van 2015 slechts € 75,00 (excl. BTW).