Lunchbijeenkomst ” ins en outs van data-science”

Lunchbijeenkomst ” ins en outs van data-science”

START
26-03-2019 12:00

End
26-03-2019 14:00
Graag nodigen wij u uit voor onze eerste lunchbijeenkomst van 2019 op dinsdag 26 maart a.s. met als thema “ins en outs van data-science”.

Data science is de wetenschap rond alles dat met data te maken heeft. Data science helpt u als ondernemer om op basis van data duidelijke inzichten te verkrijgen die waardevol zijn voor uw bedrijf en biedt daarmee mogelijkheden om een aanzienlijk competitief voordeel te behalen.

Hoe mooi klinkt dit?  En hoe zou dit toepasbaar zijn binnen uw bedrijf? Met de hele hype rond data science, is het immers lastig om duidelijk te krijgen wat Data science, machine learning en big data nu precies zijn en wat ze voor uw bedrijf kunnen betekenen.

Alexander van Eerden van Building Blocks kan u hierover alles vertellen. Zijn bedrijf is uit passie voor dit onderwerp ontstaan en hij vertelt graag wat data science voor u zou kunnen betekenen.

Het programma:

–          12.00 – 12.30 uur Ontvangst

–          12:30 – 13.00 uur Lunch

–          13.00 – 13.45 Alexander van Eerden deelt zijn passie

–          14.00 Afsluiting

Locatie:  Faculty Club Warandelaan 3, 5037 AB Tilburg

Inschrijven

U kunt zich voor deze lunch aanmelden door het invullen van het formulier of door een e-mail te sturen aan info@013d.srvrud.nl.

U wordt van harte uitgenodigd een introducé mee te nemen (naam- en adresgegevens graag vermelden op de inschrijving) om kennis te laten maken met onze vereniging. Aan uw introducees vragen wij een bijdrage van € 27,50 per persoon en aan overige geïnteresseerden € 35,00 per persoon.

Wij hopen u op 26 maart a.s. te mogen verwelkomen bij deze interessante lunch.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Cécile van Berkel, Igor Burger, Frank van Kempen, Arjen Pinkster, Eric van de Sande, Paula van de Sande en Dirk Verbraak

 

U kunt zich niet meer aanmelden voor dit evenement.