Businessrun Warandaloop 2019

 In Uncategorized

Businessrun van de Warandeloop 2019. Hier kunt u met uw bedrijf als team aan deelnemen vanaf 3 personen.

  • Datum: zondag 24 november 2019
  • Ontvangst vanaf 13.00 uur.
  • Aanvang Businessrun 14.30 uur.
  • Vanaf 15.30 uur sportief netwerken in een plezierige ambiance.
  • Aan iedere deelnemer worden drankjes, soep en saté verstrekt.
  • Afstanden: 5 km, 10 km hardlopen
  • Kosten: eerste team 170 euro, tweede team 150 euro, derde en volgende teams 130 euro

Aanmelden: De inschrijving van de Warandeloop 2019 en  de Businessrun is in september geopend. Veel informatie is te vinden op: www.warandeloop.nl, alsmede de mogelijkheid om in te schrijven.

De lopers worden verwelkomd vooraf aan de wedstrijd in een grote tent op het Warande terrein.  Een ontvangst met een kopje koffie of thee en een stukje cake. De startnummers liggen klaar, er is kleedruimte (zonder douche). Na afloop van de wedstrijd wordt een medaille overhandigd en volgt de prijsuitreiking. Per deelnemend team wordt een foto genomen.

Over de Warandeloop Tilburg.

De Warandeloop vindt plaats in  het Stadsbos 013 in de directe omgeving van Tilburg University.  De Warandeloop vindt in 2019 plaats in het weekend van 22-24 november.

De Warandeloop maakt deel uit van een selecte groep Europese topevenementen met het label “European Athletics Cross Permit meetings”.

Naast topsport schenkt de Warandeloop veel aandacht aan recreatieve onderdelen. Denk daarbij aan het populaire Warande by Night en diverse recreanten lopen. Bovendien nemen ruim 2000 scholieren deel aan de jeugdlopen. De Warandeloop wil immers gezondheid en bewegen stimuleren. In het programma worden eveneens ruim 200 deelnemers aan het Aangepast Sporten Programma niet vergeten.

Ook de afsluitende Businessrun op zondagmiddag was vorig jaar met ruim 750 deelnemers een bijzonder moment. Zeker ook vanwege de deelname van ruim 30 lopers door een samenwerking met KWF waardoor na afloop een cheque kon worden aangeboden ten behoeve van wetenschappelijk onderzoek naar vormen van kanker. In 2019 staat de samenwerking met KWF ook weer centraal tijdens de businessrun.

In 2018 namen ruim 5500 deelnemers deel aan één van de vele onderdelen.