Haringparty 2020

 In Uncategorized

Donderdag 18 juni om 16.00 uur waren we live.

Na een introductiefilmpje over de vangst van de nieuwe haring en het officiële startsein door onze voorzitter Cécile van Berkel kwamen onze gasten onder de deskundige leiding van Richard Engelfriet aan het woord en werden wij bijgepraat over de Midden Brabantse Arbeidsmarkt. U hoorde het verhaal van Dr Irmgard Borghouts-van de Pas, Hoogleraar Arbeidsmarkt en Sociale Zekerheid aan de Universiteit van Tilburg, Berend de Vries, Wethouder gemeente Tilburg van o.a economie en Koen Wouters  Chief Inspiration Officer bij First Impression Audiovisueel.

Wilt u het webinar nog eens terugkijken dan kan dat, ga hiervoor naar Terugkijken Haringparty 2020

Vergeet niet uw voucher in te leveren bij Visspecialliteiten & Traiteurzaak Bram van Oursouw, Prunusstraat 9 in Tilburg voor twee overheerlijke haringen. Dit kan wanneer het u uitkomt tussen 19 en 30 juni. Wij horen graag van u of ze ook dit jaar weer hoog op smaak zijn.

Wij willen iedereen bedanken voor hun virtuele aanwezigheid en hopen u volgend jaar weer live te ontmoeten bij onze jaarlijkse Haringparty. Raldo Neven van Nevenfotografie was er zoals altijd bij om de foto’s te maken.