Introductie Sjors Scheepers, de nieuwe voorzitter van TOP013

 In Algemeen

Afgelopen 22 juni hebben we met z’n allen genoten van goed gezelschap, een goed verhaal en een drankje tijdens de Haringparty.
Ik wil jullie bedanken voor de grote opkomst, daarmee hebben we een mooi evenement kunnen maken en hebben we Cécile de eer gebracht die haar meer dan toekomt!

Tijdens de ALV van 8 november 2022 ben ik door Cécile al kort geïntroduceerd als nieuwe voorziter van TOP013.

Nu we tijdens de Haringparty officieel afscheid hebben genomen van Cécile, wordt het voor mij tijd om een stapje naar voren te zetten.

Tijdens de Haringparty heb ik al een korte voorzet gegeven, maar ik wil me graag nog even nader bij jullie introduceren.

Mijn naam is Sjors Scheepers, ik ben 49 jaar en woon samen met mijn vrouw Simone en mijn zoons Viggo en Matz in Goirle.

De afgelopen 14 jaar heb ik vanuit mijn eigen bedrijf Rrauw bedrijven begeleid in hun scale-up fase om op een gezonde manier verder te kunnen groeien.

Sinds kort heb ik mijn intrek genomen bij het mooie Tilburgse bedrijf Pondres, waar ik als Sales Director een bijdrage mag leveren aan de waardevolle transitie die dit bedrijf aan het ondergaan is.

De belangrijkste reden voor mij om aan te sluiten bij het bestuur van TOP013 is de overtuiging dat een ondernemersklimaat vooral gevormd wordt door de synergie die er tussen de bedrijven is. Een organisatie als TOP013, binnen het netwerk van BORT en de Vitaal-verenigingen, staat wat mij betreft in het centrum van het ondernemerslandschap en heeft dan ook een belangrijke taak te vervullen in deze synergie. Dat is ook wat TOP013 onderscheidt van veel andere netwerkclubs.

Met corona achter ons en met de huidige macro economische ontwikkelingen is het werkveld van de ondernemer enorm verandert, en daarmee ook zijn behoefte aan het soort netwerk waarin de ondernemer zich begeeft.

Met name op infrastructureel en operationeel niveau weten de bedrijven in Tilburg elkaar steeds beter te vinden. Het netwerk van BORT en de Vitaal-verenigingen levert daar een actieve en waardevolle bijdrage aan.

Als TOP013 willen we bedrijven verbinden op het gebied van relevante kennis en gezamenlijke vraagstukken. En dan niet zozeer de bedrijven die elkaar al goed kennen, maar nog meer met de bedrijven die elkaar niet kennen maar elkaar zoveel te bieden hebben.

Om dat te bewerkstelligen gaan wij bijeenkomsten organiseren rondom thema’s die voor veel ondernemers spelen. Daarbij brengen we ervaringsdeskundigen, bedrijven met problemen en praktische oplossers met elkaar in verbinding. Dit doen we in bijeenkomsten waarin we de leden van TOP013, zijnde bedrijven die niet op een industrieterrein zijn gelegen, en de bedrijven die zijn aangesloten bij de Vitaal-verenigingen bij elkaar brengen om van elkaar te leren en elkaar verder te helpen.

Dit geeft je als lid van TOP013 een aantal voordelen:

  1. Als TOP013 lid ben je welkom op een aantal vooraanstaande evenementen zoals de Haringparty, de Bedrijventour, de uitreiking van de BORT-prijs en de Nieuwjaarsbijeenkomst.
  2. Je kunt deelnemen aan inhoudelijke lunchsessies de georganiseerd worden (starten in Q3 dit jaar), waar we ingaan op specifieke thema’s en ondernemers met elkaar verbinden op de inhoud van dit thema.
  3. Je hebt toegang tot de lobby-agenda van BORT.
  4. Je bent aangesloten op het platform Ondernemend Tilburg waarmee je in contact staat met de andere ondernemers van TOP013 en BORT.
  5. Je hebt de gelegenheid om je vanuit de inhoud te profileren bij collega-ondernemers, want bijdragen is wat mij betreft het nieuwe netwerken!

Ik ben erg nieuwsgierig van aard en hoor altijd graag het verhaal achter dat wat er voor het oog beschikbaar is. Ik hoop je dus snel te ontmoeten op één van onze evenementen of misschien bij jou of bij mij op kantoor. Want voor een bakkie koffie ben ik altijd te porren als dat vergezeld gaat van een goed gesprek.

Met vriendelijke groet,

Sjors Scheepers

Secretariaat TOP013: info@top013.nl