Lunchbijeenkomst 12 oktober 2023

 In Evenement

Thema “De impact van technologie op jouw strategie” 

Beste leden van TOP013,

Komend jaar belichten we, in een serie van vier lunches, steeds een andere invalhoek van de impact die de snelle ontwikkeling van technologie heeft op onze bedrijfsvoering.

In deze lunchbijeenkomst op 12 oktober (was 5 september) trappen we af vanuit de basis.  

Technologische ontwikkelingen zoals Robotisering, Kunstmatige intelligentie, Big Data, Digitalisering van het koopproces, AR en VR, zullen in de nabije toekomst ook op jouw bedrijf een enorme impact hebben.

Maar sorteer je voor op een ontwikkeling die nog plaats moet gaan vinden? En hoe passen deze ontwikkelingen binnen de macro-economische ontwikkelingen die we nu ook aan den lijve aan het ondervinden zijn?

Ter inspiratie laten we een spreker aan het woord die nog midden in een enorme transitie zit om het bedrijf levensvatbaar te houden.
Marcel Winkelman, CEO van Pondres, heeft aan den lijve ondervonden hoe de wereld van communicatie in sneltreinvaart aan het veranderen is, en hoe veel collega’s de handdoek in de ring hebben moeten gooien. En die ontwikkeling is nog maar net begonnen. Marcel heeft hiervan de kansen ingezien en heeft besloten Pondres vanuit de basis opnieuw uit te vinden, wat geleid heeft tot de ombouw naar een totaal nieuw Pondres. Hij neemt jullie  mee in de reis die het bedrijf hierin gemaakt heeft, en waar zij nog midden in zitten.

Na het inspirerende verhaal van Marcel is er ruimte om onderling kennis en ervaringen uit te wisselen. We gaan als ondernemers met elkaar in gesprek over de vraagstukken die ons hierin bezighouden en de oplossingen waar we zoal aan denken.

Omdat wij enorm geloven in de kracht die ondernemers hebben om elkaar verder te helpen, zullen we als vervolg op deze lunch een verdiepingssessie organiseren om heel concreet en doelgericht vraagstukken en ideeën over de invloed van technologie met elkaar uit te wisselen.

Jullie kunnen uiteraard – kosteloos – genieten van een goedverzorgde lunch, zoals jullie dat van ons gewend zijn.

Aanmelden via de link in het online platform Ondernemend Tilburg of via info@top013.nl.

Graag tot 12 oktober!

Met vriendelijke groet,
Bestuur TOP013:
Sjors Scheepers, Eric van de Sande, Igor Burger

 

P.S. Bij afmelding binnen 24 uur vóór aanvang van de lunchbijeenkomst of bij no show zijn wij genoodzaakt de kosten van de lunch ad  € 27,50 in rekening te brengen.