TOP013

 In Algemeen

Na de afgelopen twee jaar intensief te hebben samengewerkt met BORTTOP,  hebben wij besloten de beide verenigingen te laten samensmelten: 013Dienstverleners en BORTTOP zijn vanaf  1 januari 2019: TOP013.

BORTTOP functioneerde in Tilburg al enige jaren binnen BORT  (Bedrijven Overleg Regio Tilburg). Leden van BORTTOP zijn met name bedrijven die niet gevestigd zijn op een bedrijventerrein. BORT is per 1 januari 2019 gestopt als zelfstandige vereniging en is omgevormd tot een federatie.

De nieuwe vereniging TOP013 sluit zich als zelfstandige ondernemersvereniging aan bij de nieuwe federatie BORT en zal, naast zeven Vitaal Verenigingen en bedrijventerreinvereniging Enschot, de kern worden van het federatiebestuur BORT.

Als TOP013 blijven we een zelfstandige vereniging en zullen wij de bijeenkomsten die u al van ons gewend bent blijven organiseren. Binnenkort ontvangt u de uitnodiging voor onze eerste  lunchbijeenkomst in 2019. Daarnaast kunt u ook deelnemen aan de bijeenkomsten die door de BORT-federatie georganiseerd worden.