013D lunchbijeenkomst 6 september

013D lunchbijeenkomst 6 september

START
06-09-2016 12:00

End
06-09-2016 14:00
Op dinsdag 6 september a.s. organiseren wij een lunchbijeenkomst met een bijdrage van Drs. Jos Burgers. Jos Burgers is auteur van bestsellers als Klanten zijn eigenlijk nét mensen!, Hondenbrokken, No Budget Marketing, Geef nooit korting!, Gek op gaten en De Wet van Snuf. Met meer dan 150 presentaties per jaar is hij een veelgevraagd spreker over onderwerpen als strategie, marketing en klantgerichtheid.

Eén fan per dag!

Hoe overtref je de verwachtingen van klanten?

Met ‘gewoon’ tevreden klanten schiet je weinig op. Wat je wilt, zijn fans. Want fans bevelen je aan bij anderen, zijn trouw en minder prijsgevoelig, denken graag met je mee en hebben het beste met je voor. Om van klanten fans te maken, moet je hun verwachtingen overtreffen. Dat klinkt misschien simpel, maar dat is het allesbehalve. Omdat het vaak geen dagelijkse gewoonte is.

Bestsellerauteur Jos Burgers laat in deze presentatie op een prikkelende manier zien hoe je daar verandering in brengt. Aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden legt hij uit hoe je elke dag weer het verschil kunt maken in het contact met de klant. Niet door de bedrijfsvoering aan te passen, zoals vaak wordt gedacht, maar door ogenschijnlijk kleine dingen. Want als je iemands dag bijzonder weet te maken door een simpel gebaar, wat extra aandacht of een goed advies, heb je er gegarandeerd een fan bij!

Het programma:

12.00 – 12.30 uur ontvangst
12:30 – 13.00 uur lunch
13.00 – 13:45 uur Jos Burgers
13:45 – 14:00 uur Vragen en afsluiting

Inschrijven

U kunt zich voor deze lunch aanmelden op onze website of door een e-mail te sturen naar info@013D.nl. U wordt van harte uitgenodigd een introducé mee te nemen (naam- en adresgegevens graag vermelden op de inschrijving) en kennis te laten maken met onze vereniging. Deelname voor u als lid is natuurlijk gratis. Aan uw introducees vragen wij een bijdrage van € 27,50 per persoon en aan overige geïnteresseerden € 35,00 per persoon.

Locatie: Cinecitta aan de Willem II straat 29 in Tilburg. Parkeren in parkeergarage Pieter Vreedeplein.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.