ALV TOP013 en Vader en zoon Fijnaut over het risico van ondermijning voor Tilburgse bedrijven

ALV TOP013 en Vader en zoon Fijnaut over het risico van ondermijning voor Tilburgse bedrijven

START
30-11-2023 15:30

End
30-11-2023 19:00
Ondermijning’ is het thema van de Vitaal/BORT/TOP013-najaarsbijeenkomst op donderdag 30 november in het Koning Willem II-stadion.
Voorafgaand aan deze najaarsbijeenkomst houdt TOP013 haar ALV.

Vader en zoon Fijnaut, Cyrille en Tibor, gaan dan in op het risico voor bedrijven in Tilburg om slachtoffer te worden van ondermijning. Ondermijning is ‘het constante gebeuk van de onderwereld op onze samenleving’. Het risico, dat legale bedrijven daar slachtoffer van worden, neemt toe.
Cyrille en Tibor Fijnaut zijn onvermoeibare strijders tegen de georganiseerde misdaad en gelden als boeiende sprekers op dit gebied. Zij doen dat op basis van jarenlange ervaringen binnen de politie, maar ook op basis van wetenschappelijke inzichten.

Zij spreken tijdens de tweede gecombineerde najaarsvergadering van BORT/TOP013 en de Vitaal-verenigingen, waarbij we jaarvergaderingen van de Vitaal-verenigingen en TOP 013 laten overgaan in een plenaire sessie over ondermijning.

Het programma is:
15.30 uur
Inloop

16.00 uur
Algemene Ledenvergaderingen TOP013 en de Tilburgse Vitaal-terreinen

17.00 uur
Collectieve Themabijeenkomst ‘Ondermijning voor alle aanwezigen, met als gastsprekers vader en zoon Fijnaut, Cyrille en Tibor.

18.00 uur
Gelegenheid tot napraten, onder het genot van een drankje en borrelhapje, met de mogelijkheid van een ‘Meet & Greet’ met de Tilburgse wethouders Rik Grashoff en Bas van der Pol

19.00 uur
Einde

Aanmelden – voor het gehele programma – kan via onderstaande link.
Heb je je al aangemeld voor de ALV van jouw terrein/TOP013, dan hoef je geen actie te nemen. Al is dubbel aanmelden geen probleem!

Graag tot 30 november!

Namens bestuur BORT/Vitaal en TOP013:
Marc Heuvelmans, Marc Buster en Sjors Scheepers