Haringparty

Haringparty

START
21-06-2017 16:30

End
21-06-2017 19:30
Graag nodigen wij u uit voor de jaarlijkse Haringparty (inmiddels 8e editie), die 013Dienstverleners samen met BZW Midden-Brabant organiseert. Regio Hart van Brabant en Het Brabants Dagblad zijn sponsor van dit event.

Voor deze bijeenkomst worden ondernemers/dienstverleners, vertegenwoordigers van alle Midden-Brabantse Gemeenten en onderwijsinstellingen uitgenodigd. De partijen die deze regio economisch kunnen laten groeien. Daarnaast kunt u een aantal studenten, die op het punt van afstuderen staat, uitgebreider spreken tijdens de borrel.

Haring eten onder het genot van een drankje en muziek met uiteraard interessante ontmoetingen op een bijzondere, toepasselijke en sfeervolle locatie van Vidar aan de Beekse Bergen 5 te Hilvarenbeek. U bent van harte welkom vanaf 16.30 uur.

Het programma:

–           17.00 uur      Opening door Cecile van Berkel (voorzitter 013Dienstverleners)

–           17.30 uur      Het eerste haringvaatje wordt binnengebracht

–           19.30 uur      Einde van de Haringparty

Inschrijven

U kunt zich aanmelden voor de Haringparty door een e-mail te sturen naar info@013d.srvrud.nl of door u aan te melden op onze website www.013d.nl. U wordt van harte uitgenodigd een introducé mee te nemen (naam- en adresgegevens graag vermelden op de inschrijving) om kennis te laten maken met deze bijzondere bijeenkomst en onze vereniging.

Wij hopen u op 21 juni te mogen verwelkomen bij onze Haringparty.

Met vriendelijke groeten,

Cécile van Berkel, Eric van de Sande, Igor Burger, Frank van Kempen, Tim de Klerck

 

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.