Wij kijken terug op een zeer geslaagde ledenbijeenkomst! Jij ook?

 In Uncategorized

Dinsdag 8 november 2022 vond de algemene ledenvergadering van TOP013 en de themabijeenkomst Duurzaamheid van BORT, Tilburg Vitaal, TOP013 en Bedrijvenpark EnschoT plaats.
Wij kijken terug op een zeer geslaagde bijeenkomst!

Algemene ledenvergadering
Het verslag van de algemene ledenvergadering wordt hier geplaatst.

Inspiratie door Herman Molenaar & de wethouders 
Na afloop van de algemene ledenvergadering werden de aanwezigen geïnspireerd door Herman Molenaar om te kijken naar de documentaire: ‘Breaking Boudaries’. Na de inspirerende sessie kwamen wethouders Bas van der Pol (wethouder gemeente Tilburg voor D66 – Stedelijke ontwikkeling en Economie) en Rik Grashoff (wethouder gemeente Tilburg voor GroenLinks – Klimaat, Groen, Openbare ruimte en Mobiliteit) op het podium om vragen vanuit ondernemers te beantwoorden. De plannen zijn gemaakt, nu moeten we het alleen nog doen! Durf ongemakkelijke gesprekken met elkaar te voeren, kijk kritisch naar jezelf, vier successen en motiveer anderen.

Ondertekening Kansenkaart Vitaal 
Als afsluiting van de themabijeenkomst werd de Kansenkaart Vitaal door Dennis van Dijk (Dobro), Marc Buster (voorzitter van het Centraal overleg Vitaal)  (Marc Buster) en beide wethouders (Bas van der Pol en Rik Grashoff) getekend.

Afsluiting, Meet & Greet en Netwerkborrel
De middag sloot af met een Meet & Greet met de wethouders en een geslaagde borrel.

Fotograaf: Raldo Neven | Neven Fotografie