013D LUNCH dinsdag 2 februari 2016

013D LUNCH dinsdag 2 februari 2016

START
02-02-2016 12:00

End
02-02-2016 14:00
Verleiding en Ontsporing

Hoe vaak bent u in uw rol als Dienstverlener over de rand van de afgrond gelopen of hier misschien, al dan niet achteraf bezien, zelfs wel overheen gegaan ?

Druk, gelegenheid en rationalisatie vormen met elkaar de dodelijke cocktail voor alle fraudes en malversaties waarover we dagelijks in de media kunnen lezen en over horen en waarmee we als Dienstverleners allemaal te maken kunnen krijgen.

Verleiding en ontsporing.  Dat is het thema van de eerste lunchbijeenkomst van 013D in 2016 die plaatsvindt op 2 februari 2016 van 12.00 – 14.00 uur in de Kennismakerij Burgemeester Brokxlaan 8-79 te Tilburg.

“Ingrijpen als het nog niet te laat is”. Dat is de kern van de boodschap die Diederik Stapel ons komt vertellen

Stapel vertelt zijn persoonlijke verhaal. Zonder zichzelf vrij te pleiten (in tegendeel) schetst hij zijn leven, de fouten die hij maakte en de lessen die hij leerde. Stapel hoopt dat hij door het vertellen van zijn verhaal anderen kan behoeden voor verleiding en ontsporing.

Stapel laat zien hoe een ongeluk vaak begint in een klein hoekje:  onvermijdelijk en haast onzichtbaar. Succes is een kwestie van ontluikend ongeluk herkennen en op tijd ingrijpen. Hoe doe je dat?

Over de spreker

Diederik Stapel (Oegstgeest 1966) studeerde psychologie en  communicatiewetenschap in Amsterdam en was jarenlang werkzaam in  de universitaire wereld als (hoog)leraar, onderzoeker en bestuurder. In  september 2011 kwam er een abrupt einde aan zijn wetenschappelijke  loopbaan toen bleek dat hij onderzoeksresultaten had aangepast en  verzonnen. Wat volgde was een diepe val, die maandenlang veel media-aandacht  trok.

Wilt u zich inschrijven voor deze lunchbijeenkomst? Dat kan. Door een e-mail te sturen naar info@013D.nl of via het aanmeldformulier op de website. Deelname voor u als lid is natuurlijk gratis. Aan uw introducees vragen wij een bijdrage van € 27,50 per persoon en aan overige geïnteresseerden € 35,00 per persoon.

Wij hopen u op 2 februari 2016 te mogen verwelkomen bij deze interessante lunch.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur 013Dienstverleners

Cécile van Berkel, Eric van de Sande, Igor Burger, Frank van Kempen, Brigitte Musters

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.