Presentatie 013Dienstverleners tijdens de Haringparty Vidar

Presentatie 013Dienstverleners tijdens de Haringparty Vidar

START
24-06-2015 17:00

End
23-12-2015 20:00
Begin april  bent u geïnformeerd over het feit dat de activiteiten van de BZW Community dienstverleners buiten de BZW worden voorgezet.

Het voormalig bestuur van de Vereniging TDI en de Community Dienstverleners heeft besloten dit te doen in de vorm van een nieuwe vereniging. Dit initiatief en de vereniging zijn genaamd: 013Dienstverleners. Een vereniging voor Dienstverleners die er toe doen !

Wij zijn ervan overtuigd met dit nieuwe initiatief het gat te kunnen vullen tussen enerzijds de vele massale netwerkbijeenkomsten voor iedereen en anderzijds specifieke BZW-activiteiten voor dienstverleners die aan BZW-criteria voldoen. Daarnaast denken wij met bijeenkomsten over actuele en voor Management en Directie van Dienstverleners (brede definitie) uit het 013-gebied relevante onderwerpen een unieke propositie en meerwaarde te kunnen bieden.

De kern van onze propositie:

Bijeenkomsten op steeds wisselende en bijzondere locaties;

Bijeenkomsten met actuele en voor dienstverleners relevante onderwerpen;

Bijeenkomsten gericht op inspiratie, interactie, kennisdeling en direct toepasbare inzichten;

Bijeenkomsten voor dienstverleners die er toe doen;

Netwerken, samenwerking en synergie voor, door en tussen dienstverleners met sterke en relevante aanwezigheid in netwerken in het 013-gebied;

Sterke binding 3O’s (Ondernemers-Onderwijs-Overheid), gericht op praktische meerwaarde voor leden;

Als 013Dienstverleners presenteren wij ons op 24 juni van 17.00 uur tot 19.30 tijdens de Haringparty, die wij samen met BZW Midden-Brabant organiseren op de waterrijke, bijzondere, toepasselijke en sfeervolle locatie van Vidar te Tilburg.

Een mooie gelegenheid om kennis te maken met 013Dienstverleners en een interessante mix van vertegenwoordigers vanuit Onderwijs, Overheid en Dienstverlening. Binnenkort ontvangt u via de BZW Midden-Brabant de officiële uitnodiging voor deze bijeenkomst, op basis waarvan u zich kunt aanmelden.

Met vriendelijke groeten,
013Dienstverleners “die er toe doen”

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.