Haringparty 2021

Haringparty 2021

START
24-06-2021 16:15

End
24-06-2021 17:30
Je bent van ons gewend dat wij de komst van nieuwe haring vieren met een Tilburgse ondernemersbijeenkomst. Ook dit jaar organiseren wij deze haringparty voor een wat kleiner gezelschap.

Voor ons alle reden deze gelegenheid aan te grijpen de twee hagelnieuwe wethouders voor te stellen met de voor ons cruciale onderwerpen in portefeuille, te weten:

Rik Grashoff (portefeuille onder meer mobiliteit) en Bas van der Pol (portefeuille onder meer economie en energietransitie).

Op donderdag 24 juni aan het eind van de middag gaan wij met hen kennismaken. Zij hebben een jaar om zich te bewijzen, want dan staan ​​er alweer gemeenteraadsverkiezingen voor de deur. Een mooie aanleiding dus om elkaar wederzijds beter te leren kennen.

We doen dat tijdens de traditionele Haringparty, die dit jaar zal plaatsvinden bij het T-Huis in het Spoorpark.

Het programma op 24 juni:

  • Ontvangst 16.15 uur
  • Openingswoord 16.30 uur
  • Rondetafelgesprek met beide wethouders
  • Het vaatje nieuwe haring wordt symbolisch overhandigd aan beide wethouders
  • Informele voortzetting van de bijeenkomst met een aperitief vanaf 17.30 uur, onder het genot van nieuwe haring

Er is plaats voor 50 gasten of meer, afhankelijk van de dan geldende maatregelen. De gasten worden coronaproof ontvangen. Mochten er meer gasten mogelijk zijn, dan laten we dat weten! Dus: wie het eerst komt wie het eerst maalt… Je begrijpt dat we één aanmelding van een directielid per onderneming kunnen accepteren, waarbij deze instemt met digitale opnames van de bijeenkomst tbv de social media van BORT. Opgeven kan door een mail te sturen aan bort@vnoncwbrabantzeeland.nl.