In 2020 geen traditionele Haringparty maar wel Nieuwe Haring!

In 2020 geen traditionele Haringparty maar wel Nieuwe Haring!

START
18-06-2020 16:00

End
18-06-2020 17:00
Graag nodigen wij u uit om de jaarlijkse Haringparty bij te wonen. Anders dan anders maar wel op een spectaculaire eigentijdse manier.

TOP 013 organiseert samen met BORT en de Vitaal Verenigingen een webinar met als thema de arbeidsmarkt in Midden-Brabant en natuurlijk Nieuwe Haring. Onze partner First Impression haalt alles uit de kast om dit op een geweldige manier vorm te geven vanuit hun nieuwe studio.

Na de officiële start om 16.00 uur wordt u verder bijgepraat over de Midden Brabantse Arbeidsmarkt met zeer interessante gasten.

Dr Irmgard Borghouts-van de Pas, Hoogleraar Arbeidsmarkt en Sociale Zekerheid aan de Universiteit van Tilburg. Vakgebieden zijn sociale zekerheid, arbeidszekerheid, arbeidsmarkt, participatie, (preventie van) werkloosheid en sociale integratie.

Berend de Vries, Wethouder gemeente Tilburg van o.a economie

Koen Wouters  Chief Inspiration Officer bij First Impression Audiovisueel.

Dit alles onder deskundige leiding van moderator Richard Engelfriet. Tijdens het webinar is het ook mogelijk om interactief deel te nemen.

Voor deze bijzondere bijeenkomst nodigen wij onze leden (ondernemers) uit maar ook vertegenwoordigers van de lokale politiek en onderwijsinstellingen.  Partijen in Midden Brabant die in deze moeilijke periode de regio economisch weer laten floreren en verder brengen naar de toekomst met nadrukkelijke aandacht voor de arbeidsmarkt.

U kunt gratis aanmelden voor de Haringparty door het formulier hieronder in te vullen.

Na inschrijving ontvangt u een link om op donderdag 18 juni in te loggen. Tevens stellen wij een gratis voucher beschikbaar om wanneer het u uitkomt tussen 16 en 30 juni, 2 twee verse Nieuwe Haringen af te halen bij Visspecialliteiten & Traiteurzaak Bram van Oursouw, Prunusstraat 9 in Tilburg.

Wij hopen u op 18 juni om 16.00 uur te mogen verwelkomen bij onze Haringparty.

Als u zich aanmeldt, rekenen wij op uw on-line aanwezigheid.

Met vriendelijke groeten,

Cecile van Berkel, Igor Burger, Frank van Kempen, Arjen Pinkster, Eric van de Sande en Dirk Verbraak 

Aanmelden Haringparty 2020

  • Je meldt jezelf aan voor: In 2020 geen traditionele Haringparty maar wel Nieuwe Haring!.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.