Lunchbijeenkomst 19 mei 2020 geannuleerd i.v.m. maatregelen rondom corona virus

Lunchbijeenkomst 19 mei 2020 geannuleerd i.v.m. maatregelen rondom corona virus

START
19-05-2020 12:00

End
19-05-2020 14:00
Graag nodigen wij u uit voor onze lunchbijeenkomst van TOP013 op dinsdag 19 mei a.s.

Wij hebben Leo Pot uitgenodigd zijn verhaal aan ons te komen vertellen. Leo was directeur/bestuurder van Theaters Tilburg en heeft door heel het hele land diverse theaters en andere podia van advies voorzien over hun exploitatie en andere zaken.

Leo Pot is succesvol manager en cultuurondernemer. Hij schrijft managementboeken als ‘Hoe pak je een oen zijn poen?’ over het gebruik van psychologie in marketing en sales en ‘Hoe krijg je altijd gelijk?’ met 49 psychologische inzichten (die je misschien toch maar niet moet gebruiken…).

Het programma:

–           12.00 – 12.30 uur Ontvangst

–           12:30 – 13.00 uur Lunch

–           13.00 – 13.45 Leo Pot vertelt

–           14.00 Afsluiting

Wij zijn uitgenodigd door The Rise om daar onze lunchbijeenkomst te houden. The Rise is gevestigd in het voormalige Interpolis gebouw aan de A58 in Tilburg. Wij van TOP013 zijn de eerste gasten op deze gloednieuwe locatie.

Er zijn uitgebreide barista, restaurant / bar en vergader mogelijkheden en een sportruimte gerealiseerd. We worden ontvangen in de barista-bar annex branderij, waar samen met de experts van Locals Tilburg een eigen koffie wordt gebrand. Daarna wordt de lunch in het restaurant geserveerd en vervolgens vertelt Leo Pot zijn verhaal in één van de vergaderruimtes. Na afloop van ons programma is er de gelegenheid om een rondleiding te krijgen door dit mooie nieuwe concept.

Locatie: The Rise Dr Hub van Doorneweg 195, 5026 RE Tilburg

Inschrijven

U kunt zich voor deze lunch aanmelden door het invullen van het formulier. U wordt van harte uitgenodigd een introducé mee te nemen, u kunt hiervoor ook het formulier invullen met de gegevens van uw introducé erop vermeld om kennis te laten maken met onze vereniging. Aan uw introducees en overige geïnteresseerden vragen wij een bijdrage van € 32,50 per persoon.

Wij hopen u op 19 mei a.s. te mogen verwelkomen bij deze interessante lunch.

Met vriendelijke groeten,

Cécile van Berkel, Igor Burger, Frank van Kempen, Arjen Pinkster, Eric van de Sande en Dirk Verbraak

Aanmelden Haringparty 2020

  • Je meldt jezelf aan voor: Lunchbijeenkomst 19 mei 2020 geannuleerd i.v.m. maatregelen rondom corona virus.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

routebeschrijving-the-rise